PROJECTS STUDIO OAK

Univé Dichtbij, Veenendaal

This store is not only different because of the new style of furnishing, above all, the store is new because of the concept behind it.

The Univé store was developed with the aim of renewing customer service from the store and showing “back to the strengths” of Univé. The layout shows that Univé in Veenendaal is becoming much more relevant. The concept is based on the core concepts of ‘personal’ and ‘close by’. The goal is also satisfied employees and the recruitment of more customers through the atmosphere of the store.

City Veenendaal
Year 2019
Area 170 m2
Team Studio Oak, Van Aagten interieurbouw, Snoeken wooncentrum, Intechneau advies en installatiebedrijf, Harlinger aardewerk en tegelfabriek, Drawink styling, Frisia beplanting
Photography Imka Westerhuis